با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز امروز میخوام بهتون سینه بوقلمون پر شده یاد بدم خیلی خوشمزه هست امتحان کنید.
سینه بوقلمون پر شده.
مواد لازم:
1- سینه بوقلمون : 150 گرم 2- ژامبون چرب: 50 گرم
3- گردوی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری 4- کره : 3 قاشق چایخوری
5-اسفناج : 1 دسته 6- رازیانه : 1 قاشق غذاخوری
7- آب مرغ : 300 میلی لیتر 8- نمک و فلفل و روغن : به میزان دلخواه
مواد لازم برای سس سفید
1- شیر : 1 لیوان 2- خامه : 2 قاشق غذاخوری
3- آب بوقلمون : 1\2 لیوان 4- آرد : 1 قاشق غذا خوری
5- روغن : 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
سینه بوقلمون را روی تخته ای قرار بدید. روی اون نمک بپاشید اسفناج را شسته و درون قابلمه میریزیم و با کمی آب و نمک میپزیم. سپس اسفناج ها را کمی خرد میکنیم و درون تابه همراه کره فلفل نمک گردو و ژامبون خرد شده چند دقیقه تفت می دهیم.
اسفناج ها و بقیه مواد را درون سینه بوقلمون می گذاریم و آن را رول میکنیم ( لوله می کنیم ) و به وسیله خلال دندون میبندیم .
بوقلمون بسته شده را درون قابلمه همراه با در بسته سرخ می کنیم تا بوقلمون کاملآ طلایی شود. سپس آب مرغ را اضافه می کنیم و رازیانه را هم می ریزیم. یک ساعت تا ساعت یک ساعت و نیم طول می کشد تا بوقلمون بپزد.
طرز تهیه سس سفید:
درون یک قابلمه کوچک روغن را داغ می کنیم یک قاشق آرد اضافه می کنیم و تفت میدهیم شیر و کمی از آب بوقلمون را اضافه می کنیم و دو قاشق خامه میریزیم.
سس سفید آماده است .
بوقلمون را درون ظرف مورد نظر میگذاریم و آن را برش میدهیم و از سس سفید رویش میریزیم شما میتوانید برای تزیین از فلفل دلمه ای رنگی و از فلفل های تازه و لیمو استفاده کنید و در کنارش از چند پر جعفری استفاده کنید.
مواظب خودتون باشید دوستون دارم بای.
نظرات شما عزیزان: