آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ شنبه 16 بهمن 1389برچسب:, توسط سارا هی |

 

 با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز امروز میخوام بهتون سینه بوقلمون پر شده یاد بدم خیلی خوشمزه هست امتحان کنید.

سینه بوقلمون پر شده.

مواد لازم:

1- سینه بوقلمون  : 150 گرم                              2- ژامبون چرب: 50 گرم

3- گردوی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری                        4- کره : 3 قاشق چایخوری

5-اسفناج : 1 دسته                                             6- رازیانه : 1 قاشق غذاخوری

7- آب مرغ : 300 میلی لیتر                               8- نمک و فلفل و روغن : به میزان دلخواه

 

مواد لازم برای سس سفید

1- شیر : 1 لیوان                                           2- خامه : 2 قاشق غذاخوری

3- آب بوقلمون : 1\2 لیوان                              4- آرد : 1 قاشق غذا خوری

5- روغن : 1 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

سینه بوقلمون را روی تخته ای قرار بدید. روی اون نمک بپاشید اسفناج را شسته و درون قابلمه میریزیم و با کمی آب و نمک میپزیم. سپس اسفناج ها را کمی خرد میکنیم و درون تابه همراه کره فلفل نمک گردو و ژامبون خرد شده چند دقیقه تفت می دهیم.

اسفناج ها و بقیه مواد را درون سینه بوقلمون می گذاریم و آن را رول میکنیم ( لوله می کنیم ) و به وسیله خلال دندون میبندیم .

بوقلمون بسته شده را درون قابلمه همراه با در بسته سرخ می کنیم تا بوقلمون کاملآ طلایی شود. سپس آب مرغ را اضافه می کنیم و رازیانه را هم می ریزیم. یک ساعت تا ساعت یک ساعت و نیم طول می کشد تا بوقلمون بپزد.

طرز تهیه سس سفید:

درون یک قابلمه کوچک روغن را داغ می کنیم یک قاشق آرد اضافه می کنیم و تفت میدهیم شیر و کمی از آب بوقلمون را اضافه می کنیم و دو قاشق خامه میریزیم.

سس سفید آماده است .

بوقلمون را درون ظرف مورد نظر میگذاریم و آن را برش میدهیم و از سس سفید رویش میریزیم شما میتوانید برای تزیین از فلفل دلمه ای رنگی و از فلفل های تازه و لیمو استفاده کنید و در کنارش از چند پر جعفری استفاده کنید.

مواظب خودتون باشید دوستون دارم بای.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.